Povodom završetka školske godine TZ Viškovo i Kuća halubajskega zvončara na zadnji dan škole organiziraju zabavno večernje druženje pod nazivom “Čarobna dječja večer”.

Zabava počinje u 19 sati u parku Kuće halubajskega zvončara, uz glazbu, druženje i cirkusku grupu Čupakabra iz Slovenije koja će vas oduševiti najmanjim cirkusom na svijetu, a oni posebno zainteresirani moći će se okušati i u radionici cirkuskih vještina.  

U 20:30 palimo lampice i krećemo u noćni lov na blago s Marijom Rađom, a ako slučajno ne stignete, možete se priključiti drugoj grupi koja kreće u 21:30. Važno je reći kako se za lov na blago treba unaprijed prijaviti putem online obrasca – https://forms.gle/nBHbTbz3ipYFTq9F6.

Za one koji preferiraju zabavu pod krovom, od 19 sati u prostoru Kuće halubajskega zvončara traje crtaonica na temu Kako zamišljaš svoje savršeno ljeto? na kojoj će se sudionici moći likovno izraziti te izložiti svoje radove na pravoj izložbi. Oslikavat će se i torbe za plažu, koje mali kreativci kasnije mogu ponijeti sa sobom, a oslikavat će se također i nasmijana dječja lica.

Ulaz na sve programe je besplatan, a sretan početak nezaboravnog ljeta žele vam organizatori Čarobne dječje večeri – TZ Viškovo i Kuća halubajskega zvončara.

Skip to content