Svatko je majstor u svojoj kuhinji, ali kad su u pitanju fritule odnosno ulenjaki, nitko se ne može mjeriti s tobom? Imaš tajni nonin recept? Pregača ti je omiljeni stajling? Koristiš blagoslovljenu žlicu? Ako je tako, onda je vrijeme da to i dokažeš! “Ulenjaki open” te čeka, prijave su otvorene, plamenici već gore i ulje se krčka.
PRAVILA:
- Prijavljuju se timovi odnosno kumpanije
- Svaka kumpanija mora imati dvije do četiri osobe
- Redoslijed nastupa timova bit će određen ždrijebom (slično kao na svjetskom prvenstvu)
- Svaki tim imat će osigurano brašno, jaja, ulje, padelu i plamenik
- Svu ostalu opremu i (tajne) sastojke donosi svatko sam
- O pobjednicima odlučuje stručni žiri
Kulinarske snage odmjeravat će se u nedjelju, 8.12., točno u podne ispred restorana “Zvončar”, koji će pobjednicima osigurati fine, masne nagrade. Neka pobijedi najbolji i neka nas nitko ne pita za cukar i trigliceride, barem do drugega leta.
Prijavi se OVDJE.