Poštovani ugostitelji i restorateri,
sa zadovoljstvom Vam najavljujemo otvorena vrata razgledavanja prostora restorana Javne ustanove u kulturi Kuća halubajskega zvončara. Ovaj događaj posebno je namijenjen svim ugostiteljima i restoraterima koji su zainteresirani za sudjelovanje u nadolazećem natječaju za najam restoran unutar naše Kuće halubajskega zvončara.
Restoran je smješten u uređenom prostoru u prizemlju koji je opremljen potpuno novom profesionalnom kuhinjom. Oprema i prostor su spremni za otvorenje, čekajući samo pravog partnera koji će upotpuniti gastronomsku ponudu ovog jedinstvenog ugostiteljskog koncepta!
Kuća halubajskega zvončara smještena je u regiji koja se ponosi svojom mediteranskom kuhinjom, a koja je istovremeno i pod zaštitom UNESCO-a. Ova prilika omogućuje Vam postati dijelom kulturne baštine i lokalne zajednice, te pridonijeti gastronomskoj raznolikosti ovog područja.
Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata u Kući halubajskega zvončara kako biste imali priliku razgledati prostor, upoznati se s opremom i saznati više detalja o natječaju.
Očekujemo vas i radujemo se budućoj suradnji.
Više informacija o točnom datumu održavanja dostavljamo naknadno, te za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju.

Kontakt podaci: Dominik Damiš, ravnatelj, +385 99 3315 710, dominik@khz.hr.

Skip to content