Foto: Petar Fabijan
Foto: Petar Fabijan

Kuća halubajskega zvončara, 15. veljače u 11:00

Pariz ima svoje kroasane, Beč zahericu, a Viškovo presnac. Ali tko, pitamo se, ima najslađu ruku? Tko ima najbolji recept? Tko zna napraviti najbolji presnac? Sad je vrijeme da saznamo!

Naštimajte vage i mjerice, izvadite najbolje sastojke, iskopajte onaj tajni nonin recept kojem su se uvijek divile sve vaše tete i zavidjele sve susjede pa svoje remek-(d)jelo donesite na PRESNAC OPEN i pokažite tko su pravi majstori presnaca.

PRAVILA:

  • Broj natjecatelja je ograničen
  • Natjecatelji se moraju prijaviti OVDJE
  • Svaki natjecatelj dolazi na PRESNAC OPEN sa svojim presnacom spremnim za kušanje
  • Natjecatelji mogu ponuditi presnac na kušanje posjetiteljima, ali MORAJU ostaviti pet komada presnaca za članove žirija
  • Svaki natjecatelj dobit će svoje mjesto na kojem će izložiti svoj presnac
  • Članovi žirija obilazit će natjecatelje i kušati njihove presnace te ih bodovati
  • Nakon što svi članovi žirija kušaju sve presnace, zbrajaju bodove i proglašavaju pobjednika
  • Pobjednik odnosi vječnu slavu, ali i slasnu nagradu!

Za dobru pusnu atmosferu pobrinut će se duo Benjamin i Sandi, a na PRESNAC OPEN pozvani su i oni koji se nemaju namjeru natjecati već samo vole biti dio zabavnih pusnih događanja.

Učinite svoju obitelj ponosnom, prijavite se na PRESNAC OPEN!

Skip to content